Arrangement Ginkiestocht op Urk.

Een middag terug in de tijd?  Het kan met solexnu !

We beginnen in Emmeloord met koffie en wat lekkers, daarna op de 60 jaar oude solex naar het voormalig eiland in de Zuiderzee, Urk.  De solexen parkeren we op de haven en daarna beginnen we met  ‘de ginkiestocht ‘.

U gaat onder leiding van een gids door een doolhof van smalle steegjes (ginkies). U komt langs de bezienswaardigheden op Urk, maar ook op idyllische plekjes waar u als toerist niet zomaar komt! Onderweg vertelt de gids u niet alleen over het oude Urk, maar ook krijgt u leuke en grappige anekdotes te horen. Dit duurt ongeveer 1.5 uur.

Daarna weer op de solex. Van Urk gaan we naar Schokkerhaven en via het cultureel erfgoed Schokland weer naar Emmeloord. Iedereen die koud is wordt opgewarmd bij onze geweldige hout gestookte buitenkachel met een consumptie naar keuze. Het gehele arrangement duurt ongeveer  4… 5 uur. 

Prijs  €50,00 per persoon.  Te boeken vanaf  7 tot 15 personen. Op basis van beschikbaarheid.  Natuurlijk ook te boeken als ginkiestocht plus. Na afloop een geweldig drie gangen dinner inclusief onbeperkt bier / wijn / fris voor 30 euro meerprijs. Het ginkies plus arrangement kost €80,-