Op de brommer door geheel Nederland in een middag

Gewoon omdat het kan.  In een middag door het dorpje Nederland met de puch maxi . Daarmee kom je gewoon wat verder dan met een solex. Een helm is verplicht maar die geven we er uiteraard gratis bij.

De tour begint in Emmeloord, ga naar Blokzijl en rij door de mooiste plekjes van de Weerribben waaronder het dorpje Nederland . Langs de rietvelden en via Kalenberg , Ossenzijl  en Kuinre weer terug. Het is een route van ongeveer 60 kilometer en zal ongeveer 4 .. 5 uur duren. Voor onderweg krijgt u een routekaart mee.

Deze weerribben tour is inclusief koffie en wat lekkers vooraf. En na afloop onze ‘warm naar huis garantie’ die vanaf dit jaar nog leuker is . Kies nu zelf de muziek waar je van houdt op de wurlitzer jukebox model 3700 met alle 70 .. 80 jaren hits erin !

Maximaal 5 puch maxi en/of maximaal 5 zündapps per groep.  Prijs incl. helm, brandstof en wa verzekering, koffie en consumptie na het brommer rijden. 

Wat kost het ? Arrangement ‘op de brommer door geheel Nederland in een middag’ kost 55,- p.p.  Vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van 5,-  Reserveren kan via het contactformulier