Op de brommer door geheel Nederland in een middag

Gewoon omdat het kan.  In een middag door het dorpje Nederland met de puch maxi . Daarmee kom je gewoon wat verder dan met een solex. Een helm is verplicht maar die geven we er uiteraard gratis bij.

De tour begint in Emmeloord, ga naar Blokzijl en rij door de mooiste plekjes van de Weerribben waaronder het dorpje Nederland . Langs de rietvelden en via Kalenberg , Ossenzijl  en Kuinre weer terug. Het is een route van ongeveer 60 kilometer en zal ongeveer 4 .. 5 uur duren. Voor onderweg krijgt u een routekaart mee.

Deze weerribben tour is inclusief koffie en wat lekkers vooraf. En na afloop onze ‘warm naar huis garantie’ die vanaf dit jaar nog leuker is . Kies nu zelf de muziek waar je van houdt op de wurlitzer jukebox model 3700 met alle 70 .. 80 jaren hits erin !

Maximaal 10 puch maxi en/of maximaal 10 zündapps per groep.  Prijs incl. helm, brandstof en wa verzekering, koffie en consumptie na het brommer rijden. 

Wat kost het ?

Arrangement ‘op de brommer door geheel Nederland in een middag’ kost 55,- p.p.  Ook te boeken als het arrangement ‘op de brommer door geheel Nederland plus’ pakket en geniet na afloop voor 30 euro meerprijs van een driegangen keuze menu en onbeperkt bier / wijn / fris. Totaal 85,- p.p. voor een machtig mooie dag. Kijk hier voor het menu.

Vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van 5,-  Reserveren kan via het contactformulier